Hyperkonvergenssi - Cisco Systems

Santa Monica Networks Oy tai Webinaari
image description

Aamiaisseminaarisarja osa 3: Hyperkonvergenssi - Cisco Systems

Tervetuloa Ciscon ja Santa Monica Networksin aamiaisseminaariin kuulemaan Ciscon uuden sukupolven konesaliratkaisusta, joka yhdistää kokonaisuuteen myös suorituskykyisen verkon. Santa Monica Networks Oy on ensimmäisenä Suomessa ja kolmantena pohjoismaissa saavuttanut Ciscon erittäin arvostetun Master Cloud Builder -sertifikaatin. Lue lisää>>

Tietojenkäsittelyn ytimessä olevat laskentateho ja tallennuskapasiteetti ovat kokeneet valtaisan muodonmuutoksen viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Viimeisimpänä edistysaskeleena on hyperkonvergenssi, jossa nämä kaksi elementtiä sulautuvat yhteen muodostaen yhden vahvasti skaalautuvan ja vikasietoisen kokonaisuuden.

Hyperkonvergenssi on monelle organisaatiolle erinomainen ratkaisu tietojenkäsittelyn ja tietovarastoinnin tarpeisiin. Sen sijaan että hankintalistalla olisivat erikseen palvelimet, tallennusverkko ja tallennusjärjestelmät, voidaan hankkia yksi kokonaisuus, joka toteuttaa kaikki toiminteet yhdentyyppisen laitteen kautta.

 

Ohjelma 3.4.2017 klo 8.00-10.00:

8.00 

Aamiainen

8.30

Hyperkonvergenssin tausta ja tarve
Kimmo Karhu, Solution Designer (Data Center), Santa Monica Networks Oy

8.45

HyperFlex – uuden ajan hyperkonvergenssi
Tomi Jalonen, Consulting Systems Engineer, Cisco 

9.30

HyperFlex-järjestelmän sujuva käyttöönotto
Kimmo Karhu, Solution Designer (Data Center), Santa Monica Networks Oy

10.00

 Tilaisuus päättyy

 

Aamiaistilaisuus järjestetään Santa Monica Networks Oy:n Business Park Derbyssä sijaitsevissa tiloissa 4. krs. Mikäli aikataulusi ei mahdollista saapumista paikalle, voit seurata esityksiä myös verkossa. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mikäli osallistut tilaisuuteen online tai sinulla on ruoka-aineallergioita. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu tapahtumaan