Näetkö liikenteesi sisälle? - F5 Networks

Santa Monica Networks Oy tai Webinaari
image description

Aamiaisseminaarisarja osa 4: Näetkö liikenteesi sisälle? - F5 Networks

Tervetuloa F5 Networksin ja Santa Monica Networksin aamiaisseminaariin kuulemaan SSL-salauksen purkamisen viimeisistä edistysaskeleista.

Yhä suurempi osa kaikesta yritysverkkojen liikenteestä on nykyisin SSL-salattua. Eri arvioiden mukaan osuus on jopa 70-80 prosenttia. Salatun liikenteen sisällä voi kulkea kaikenlaista haitallista koodia mukaan lukien esimerkiksi haittaohjelmia liitetiedostoissa tai sosiaalisen median sivuissa, sovellustason hyökkäyksiä tai vaikka haittaohjelmien kontrollikanavan kommunikointiliikennettä.

Yleisesti verkkoon asennetut tietoturvaelementit, kuten laajennetuilla ominaisuuksilla varustetut palomuurit, ovat huonoja SSL-salauksen purkamisessa. Tämän vuoksi erillinen purku ennen liikenteen käsittelyä palomuurien tai muiden avulla on tyypillisesti tarpeen. Seminaarissa keskitymme tämän problematiikan purkamiseen.

 

Ohjelma 24.4.2017 klo 8.00-10.00:

8.00 

Aamiainen

8.30

SSL-salaus ongelmakenttänä
Tomi Kuosmanen, Head of Network & DC, Santa Monica Networks Oy

8.45

SSL-salauksen tehokas purku F5-tekniikoilla
Timo Lohenoja, Senior Systems Engineer, F5 Networks

9.30

SSL-salauksen purkamisen toteuttaminen
Tomi Kuosmanen, Head of Network & DC, Santa Monica Networks Oy

10.00

 Tilaisuus päättyy

 

Aamiaistilaisuus järjestetään Santa Monica Networks Oy:n Business Park Derbyssä sijaitsevissa tiloissa 4. krs. Mikäli aikataulusi ei mahdollista saapumista paikalle, voit seurata esityksiä myös verkossa. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mikäli osallistut tilaisuuteen online tai sinulla on ruoka-aineallergioita. Ilmoittaudu heti, paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu tapahtumaan