Reaaliaikainen näkymä tietoturvatasosta - Fortinet

Santa Monica Networks Oy tai Webinaari
image description

Aamiaisseminaarisarja osa 5: Reaaliaikainen näkymä tietoturvatasosta - Fortinet

Tervetuloa Fortinetin ja Santa Monica Networksin aamiaisseminaariin kuulemaan, miten saat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi tietoturvatasosta.
 
Yrityksien tietoturvavastaavien elämästä on tullut jatkuvaa kamppailua uusien tietoturvauhkien kanssa. Osittain tämä johtuu siitä, että hyökkäyspinta on kasvanut mobiili- ja IoT-laitteiden lisääntymisen myötä. Lisäksi erilaiset tietoturvatuotteet ja suojausmekanismit vaihtelevat verkon eri kohdissa: päätelaitteista access-rajapintaan, sisäverkon segmentointimuureista internet-palomuureihin ja konesaleista pilvipalveluihin. Fortinet Security Fabric yhdistää verkon eri komponentit, päätelaitteiden haavoittuvuuksista ja access-rajapinnan informaatiosta aina palomuureihin asti. Tietoa yhdistämällä voidaan antaa reaaliaikainen kuva yrityksen tietoturvatasosta.
 
Seminaarissa käydään läpi, mistä komponenteista Fortinet Security Fabric koostuu, miten se skaalautuu pienistä ympäristöistä isoihin. Seminaarissa tarkastellaan myös käytännössä, millaisen näkyvyyden Security Fabric antaa yritysverkon tietoturvaan.

 

Ohjelma 19.5.2017 klo 8.00-10.00:

8.00  Aamiainen 
8.30 Nykyiset tietoturvahaasteet yrityksissä
Ilari Karinen, Head of Network & Security, Santa Monica Networks Oy 
8.45 Fortinet Security Fabric – End to end visibility and real time threat prevention
Jani Ekman, SE Manager, Fortinet
9.30 Fortinet Security Fabric -järjestelmän demo
Jukka Helisvuo, Systems Engineer, Fortinet
10.00 Tilaisuus päättyy

 

Aamiaistilaisuus järjestetään Santa Monica Networks Oy:n Business Park Derbyssä sijaitsevissa tiloissa 4. krs. Mikäli aikataulusi ei mahdollista saapumista paikalle, voit seurata esityksiä myös verkossa. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mikäli osallistut tilaisuuteen online tai sinulla on ruoka-aineallergioita. Ilmoittaudu heti, paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu tapahtumaan