Suojaa pilvesi - Check Point Software

Santa Monica Networks Oy tai Webinaari
image description

Aamiaisseminaarisarja osa 6: Suojaa pilvesi - Check Point Software

Tervetuloa Check Point Softwaren ja Santa Monica Networksin aamiaisseminaariin, joka käsittelee pilvipalveluiden tietoturvaa.

Gartnerin hype-käyrän mukaisesti pilviteknologiat ovat siirtymässä uuteen vaiheeseen. Nyt aletaan oikeasti miettimään pilven käytännön asioita - miten pilveen siirrytään, miten siellä ollaan, miten sieltä poistutaan ja erityisesti - miten pilvessä olevat palvelut suojataan. Lähtökohtaisesti pilvipalveluntarjoaja suojaa ainoastaan oman ympäristönsä, mutta kaikki asiakaskohtainen - käyttöjärjestelmät, sovellukset ja data - jää asiakkaan oman aktiivisuuden varaan. 

Check Point Softwaren ajatuksena on ulottaa vahva tietoturva perinteisistä yritysverkoista myös pilveen. Tämä tapahtuu yhtiön vSEC-tuotteen avulla, joka integroituu osaksi tuttua ja turvallista Check Point Unified Security Management -ratkaisua. Tässä aamuseminaarissa käydään läpi pilven suojaamisen ongelmakenttää, sekä esitellään vSEC-tuotteen toimintaa teorian ja demon kautta.

Ohjelma 16.6.2017 klo 8.00-10.00: 

 8.00  Aamiainen
 8.30 Pilvipalvelut ja tietoturva - mitä suojataan ja miksi?

Tuukka Korhonen, Consultant, Santa Monica Networks Oy

 8.45 Check Point vSEC - tehokasta suojaa pilvessä

Niko Stranden, Security Engineer, Check Point Software

 9.30 Demo vSEC-tuotteen toiminnasta

Aleksi Manninen, Security Engineer, Check Point Software

 10.00  Tilaisuus päättyy

 

Aamiaistilaisuus järjestetään Santa Monica Networks Oy:n Business Park Derbyssä sijaitsevissa tiloissa 4. krs. Mikäli aikataulusi ei mahdollista saapumista paikalle, voit seurata esityksiä myös verkossa. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mikäli osallistut tilaisuuteen online tai sinulla on ruoka-aineallergioita. Ilmoittaudu heti, paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu tapahtumaan