Cisco uudistaa videovalvontaa

Merakin MV kamerat, joista löytyy mallit sekä sisä-, että ulkokäyttöön, sisältävät kaiken mitä tarvitaan yhdessä paketissa. Lisää kamerat pilvihallintaan, säädä tarkennusta, aukkoa ja zoomausta etänä ja anna valvonnan pyöriä 24x7. Pelkkä verkkoyhteys riittää ja Merakin pilvihallinnan näkymä mahdollistaa mukautettavat videoseinät ja videon seuraamisen mistä vain.

 

Videot tallennetaan kameraan 20 päivän ajalta, joten et tarvitse erillistä tallennustilaa niille. Motion search ominaisuus mahdollistaa tapahtumahakuja kiinnostavista alueista videokuvassa. Katosiko läppäri pöydältä? Ei hätää, valitset vain kyseisen alueen videolta ja saat käyttöösi kaikki ne hetket videolta, joissa tällä kiinnostavalla alueella tapahtuu jotain.

Paikallisen, ei keskitetyn tallennuksen myötä uudet kamerat soveltuvat erinomaisesti käyttöön, joissa ei ole tarvetta tallentaa nauhoituksia pitkäksi aikaa. Lisäksi niiden aiheuttama perustason verkonkäyttö on äärimmäisen alhainen – ainoastaan noin 50 kilobittiä sekunnissa. Samoin, kameroiden pilvipohjaisuus mahdollistaa erittäin yksinkertaisen käyttöönoton.

Kummassakin kameramallissa on 720p HD-tallennus ja H.264-koodaus. Niiden 128 gigatavun tallennustila riittää hyvin monipuoliseen käyttöön useammaksi viikoksi.  Sisäänrakennettu infrapunaominaisuus mahdollistaa myös yökuvauksen jopa kolmeenkymmeneen metriin.

Lisätietoja>> 

Ota yhteyttä

Antti Nuotio
Antti Nuotio Sales Manager 050 432 3060 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös