Ciscolta uusia palomuureja

Cisco tuo markkinoille uuden Firepower 2100 -palomuurituoteperheen. Uutuudet tulevat läpäisykyvyltään 2-6Gbit/s -luokkaan. Laitteita on saatavilla yhden ja kymmenen gigabitin verkkoliitynnöillä ja ne ovat yhden räkkiyksikön   kokoisia. Uudet palomuurit on suunniteltu uhkakeskeistä tietoturvaa ajatellen, esimerkiksi hyökkäysten havainnointijärjestelmän (IPS) käyttöönotto ei pienennä muurin läpäisykykyä.

Muurit sisältävät profilointitoiminnallisuuden joka havaitsee verkossa olevat laitteet, niiden käyttöjärjestelmät ja käytössä olevat palvelin- ja asiakas ohjelmistot. Profilointitiedon avulla uhkatunnisteet mukautuvat automaattisesti asiakkaan verkkoympäristöön.

Palomuurien hallintaan on kolme vaihtoehtoa. Firepower Management Center (FMC)-hallintaohjelmistolla voidaan hallita organisaation palomuurit politiikkapohjaisesti. Firepower Device Manager on web-pohjainen hallintatyökalu yksittäisen palomuurin hallintaan. Cisco Defence Orchestrator on puhtaasti pilvipohjainen hallintaratkaisu palomuurihallintaan.

Firepower 2100 -sarja on saatavilla kolmella lisenssitasolla. Perustuote sisältää sovellustietoisen palomuurin toiminnallisuudet kuten sovellusnäkyvyyden ja sovellustietoiset palomuurisäännöstöt. Lisälisensseillä voidaan aktivoida hyökkäysten torjuntatoiminnallisuudet, web-kategoriapohjaiset suodatukset ja haittaohjelmasuojaukset. FMC-hallintaohjelmisto on saatavilla fyysisenä laitteena ja virtuaalikoneena.

Firepower 2100 -sarjan haittaohjelmasuojaus perustuu Ciscon Advanced Malware Protection -tekniikkaan. Se mahdollistaa palomuurin läpi siirrettyjen tiedostojen mainetarkistukset ja hiekkalaatikkoanalyysin. Järjestelmä tukee myös SSL-salattujen yhteyksien salauksen purkamista.

Firepower 2110 ja 2120 -malleissa on maksimissaan 16 GE liityntää. Firepower 2130 ja 2140 -malleissa on maksimissaan 24 GE liityntää ja maksimissaan 12 10GE liityntää. Laitteet ovat tilattavissa ja niiden toimitukset alkavat toukokuussa.

Ota yhteyttä

Jouko Nuolioja
Jouko Nuolioja Sales Manager 0400 429 834 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Ota riskejä. Jos voitat, tulet onnelliseksi, jos häviät, tulet viisaaksi.”

Lue myös