F5 iSeries: maailman ensimmäinen cloud ready -sovellusjulkaisualusta

F5 Networks tarjoaa täysin uudistetut alustat vastaamaan sovellusmaailman muuttuneita tarpeita. Uudistetuilla iSeries-alustoilla voit toteuttaa joustavasti sovelluspalveluita ja varmistua sovellustason tietoturvasta riippumatta siitä, missä sovelluksesi sijaitsee.

F5:n alustojen elinkaari on tyypillisesti 5-7 vuotta. Tämän lisäksi uuden iSeries-tuoteperheen alustojen suorituskykyä on kasvatettu niin reippasti, että tulevaisuuden skaalaustarpeesi täyttyvät samalla investoinnilla. Nyt on hyvä hetki uudistaa vanhat sovellusjulkaisu- ja kuormanjakoratkaisusi pyytämällä Santa Monica Networksilta vaihtotarjous vanhasta ratkaisustasi!  

F5 Networks julkaisi loppuvuodesta 2016 täysin uudenlaiset F5 iSeries-sovellusjulkaisualustat vastaamaan markkinan muuttuneita tarpeita. Edellisen sukupolven julkaisusta oli kulunut jo neljä vuotta. Tuona aikana sovellukset ja niihin liittyvät tarpeet asiakaskunnassa, sekä markkinassa ovat muuttuneet merkittävästi. Uusina merkittävinä vaatimuksina on SSL/TLS –protokollaan liittyvät näkyvyystapeet. Toistaalta sovellusten ympärille rakentuvan tietoturvan vaatimukset ovat myöskin kehittyneet pilvipalveluiden yleistymisen myötä.

 

 

Laitteistoprofiileilla optimaalista suorituskykyä

Uusien F5 iSeries-alustojen suurin erottava tekijä on niiden TurboFlex FPGA, joka mahdollistaa Software Defined Hardware-ominaisuuden hyödyntämisen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voidaan valita profiili, jonka mukaan alustan toiminnot optimoidaan tarpeiden mukaan. Aluksi mukana on kolme erilaista laitteistoprofiilia; Application Delivery Controller (ADC), Security ja Private Cloud. Jokaisella näistä profiililla on omat ominaispiirteensä, jotka tukevat ympärillä olevan arkkitehtuurin tarpeita. Security-profiili on optimoitu erityisesti DDoS-hyökkäyksien torjuntaan ja lisää alustan sitkeyttä hyökkäyksiä kohdatessaan. ADC-profiili antaa lisää kapasiteettia sovelluksille pienentäen sovellusten viiveitä, vakauttaa striimaavien sovellusten viivevaihtelua ja nostaa pakettien käsittelykyvykkyyttä. Private Cloud-profiilin tehtävänä on vastata nimensä mukaisesti privaattipilven tarpeisiin optimoimalla Software Defined Networking (SDN)-prosessoinnin aiheuttamaa kuormaa F5 ADC-alustalla.

Tuki uudelle TLS:lle

Muita merkittäviä muutoksia on iSarjan SSL/TLS-suorituskyvyssä. Rautatasolla teimme päivityksen käytettyyn SSL/TLS-kiihdyttimeen, jotta se kykenee vastaamaan TLS 1.3:n ja ECC:n asettamiin haasteisiin. Vuonna 2017 tullaan julkaisemaan uusi Transport Layer Security (TLS) 1.3-protokolla, joka on vielä tätä julkaisua kirjoittaessa draft-tilassa IETF:n mukaan. Uudet iSeries-laitteet kykenevät käsittelemään kaikkia nykyisiä ja tulevia SSL/TLS-protokollia ja niihin liittyviä salaus- ja tiivistealgoritmejä. Ja mikäli tulevaisuudessa tulee uusia vaatimuksia, on F5 iSeries alustat mahdollista uudelleen ohjelmoida kattamaan myös tulevaisuuden vaatimukset standardien mukaisesti.

Uutuutena myös Herculon-tuoteperhe

F5 iSeries-alustat saivat vuoden 2017 alussa rinnalleen tarkoitukseen optimoidut lähisukulaiset; Herculon-tuoteperheen. Siihen kuuluu SSL-orchestrator ja Hybrid DDoS-defender. SSL-orchestrator on F5:n Full Proxy-arkkitehtuuriin perustuva SSL/TLS-protokollan orkestrointityökalu, jolla voidaan hallitusti purkaa ja salata SSL/TLS-liikennettä. Hybrid DDoS-defender puolestaan on markkinoiden monipuolisin DDoS-suojausratkaisu, joka yhdistää paikallisen raudalla tehtävän DDoS-suojauksen ja volymetristen massiivisten hyökkäysten suojauksen pilvessä. Konesaliin tai paikalliseen infraan asennettava Herculon-rauta toimii signalointilaitteena F5 Silverline-pilvipalvelulle.

Lisätietoja:
iSeries-alustoista>> 

TurboFlexistä>>

Herculon-malleista>> 


F5 Silverline DDoS Scrubbing-palveluista>>
 

Ota yhteyttä

Juuso Ihalainen
Juuso Ihalainen Head of Sales 044 757 4000 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös