Fortinet Security Fabric kytkee toisiinsa haavoittuvuuksien torjunnan komponentit

Fortinet Security Fabric kytkee toisiinsa haavoittuvuuksien torjunnan komponentit.

Fortinet julkaisi uusimman version FortiOS -käyttöjärjestelmästä. Versio 5.6 realisoi useita Security Fabric -arkkitehtuuriin liittyviä ominaisuuksia ja tuo käyttäjälle mm. tilannekuvan päätelaitteiden tietoturva- ja haavoittuvuustilasta. Uusin versio lisää entisestään uhkatorjunnan kulmakivien: FortiGate, FortiMail, FortiSandbox ja FortiClient välistä integraatiota.

FortiGate NGFW - tietoturva-alusta

Fortinetin NGFW palomuuri FortiGate tuo ASIC-kiihdytetyn suorituskyvyn monitasoiselle suojaukselle. Tietoturvaan erikoistuneet prosessorit mahdollistavat suorituskyvyn ilman kompromisseja. Fortinetin palomuurituotteet yhdistävät alan laajimman valikoiman tietoturvatekniikoita, mukaan lukien palomuuri, sovellustunnistus, Anti-Botnet, VPN, Antivirus, IPS, DLP ja Web suodatus. Yhdistelemällä FortiGate palomuurien useita tietoturvatasoja luodaan modernia pääsynhallintaa sekä estetään sovellus- ja verkkoliikenteen uhkia.

FortiMail - sähköpostin tietoturva

Verizon Data Breach Investigation raportin mukaan sähköpostin liitetiedostot sekä sähköpostissa lähetetyt linkit ovat yleisimmät tavat levittää haittaohjelmia yritysverkkoihin. FortiMail sähköpostiyhdyskäytävän tietoturvaominaisuuksiin kuuluvat roskapostin suodatus, haittaohjelmien skannaus, sähköpostien kryptaus sekä liitetiedostojen lähettäminen haittaemulointia varten erillisiin Sandbox -ratkaisuin. FortiMail tuotetta voidaan hyödyntää kaikissa yrityksissä riippumatta siitä, onko yrityksen sähköposti omassa verkossa tai pilvessä.

FortiSandbox - uhkien emulointiratkaisu

Tunnettujen haavoittuvuuksien torjuntaa tarvitaan mutta se ei yksin riitä. Monet käytettävistä hyökkäysmenetelmistä pohjautuvat ennalta tuntemattomiin menetelmiin joiden pysäyttäminen edellyttää haitalliseksi epäiltyjen viestien tai tiedostojen emulointia ennen kuin data päästetään asiakkaan verkkoon. FortiSandbox tuottaa ennakoivaa suojaa potentiaalisten haitakkeiden havainnoinnin ja eston kautta. Järjestelmä voidaan asentaa erilliseen fyysiseen/virtuaaliseen laitteistoon tai hyödyntää EU -alueella olevaa FortiClould -palvelua ja se integroituu kaikkiin Fortinet Security Fabric -komponentteihin.   

FortiClient -päätelaitetietoturva

Päätelaitteille asennettava FortiClient ohjelmisto tarjoaa turvallisia VPN-yhteyksiä yritysverkkoon. FortiClient tarjoaa myös tietosuojaa Anti-Virus, Web-Filtering, SandBox, sovellustason palomuurin ja haavoittuvuusskannerin muodossa. FortiClient lähettää reaaliaikaista telemetriatietoa Fortinet Security Fabric arkkitehtuuriin aina kun työasema on yhteydessä yritysverkkoon. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tietoturvatason näkymän aina päätelaitteille asti. Päätelaite voidaan sulkea automaattisesti pois verkosta, jos FortiClient havaitsee vakavia tietoturvapuutteita.

Lisätietoa ratkaisusta >>

Katso Patrick Grillon video aiheesta >>

Ota yhteyttä

Juuso Ihalainen
Juuso Ihalainen Head of Sales 044 757 4000 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös