Iso askel kohti turvallisia hybridipilvi-ratkaisuja

Santa Monica Networks Oy on suorittanut Trend Micro Cloud & DataCenter Specialization erikoistumiseen vaadittavat tutkinnot ja on nyt Trend Micron hyväksymä sertifioitu kumppani. Kumppanuusstatuksen saavuttaminen on olennainen osa Santa Monica Networksin strategiaa kehittää kokonaisratkaisuja virtualisoituihin konesaleihin ja pilviympäristöihin. 

Santa Monica Networks Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaliratkaisuihin keskittynyt asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Asiakkaamme ovat Suomessa työskenteleviä valveutuneita päättäjiä ja asiantuntijoita, jotka tarvitsevat nopeaa reagointia ja heille omistautuvaa ihmistä. Tarjoamme kansainväliseen tarpeeseen kehitetyt, kilpailukyvyn varmistavat ja vaikeimmatkin verkko- ja konesaliratkaisut. 

Trend Micro on maailman suurin vain tietoturvaan keskittynyt ohjelmistovalmistaja. Japanilainen yhtiö on virtualisoitujen ja pilviympäristöjen tietoturvan globaali markkinajohtaja. Valmistajan keskitetysti hallittaviin ratkaisuihin kuuluvat mm. korkean tietoturvan ympäristöjen loppukäyttäjien ja konesalien suojaus, sekä tietomurtojen havainta. Trend Micro on niittänyt mainetta kyvykkyydestään suojata asiakkaitaan tuntemat-tomilta uhilta, sekä tarjota sopeutuvaa tietoturvaa ratkaisuilla, jotka jakavat älykkyyttä keskenään. 

”Trend Micro tarjoaa erinomaiset työkalut hybridipilvien sisäisen liikenteen tietoturvan parantamiseen erityisesti virtualisoitujen ympäristöjen osalta”, kertoo Antti Mikkola Santa Monica Networks Oy:stä.

Lisätietoja antavat: 

Antti Mikkola +358 40 755 2151
Head of Data Center Sales, Santa Monica Networks Oy

Kimmo Vesajoki + 358 400 488 071
Country Manager, Trend Micro

Lue myös