Juniper AppFormix optimoi pilviresursseja ennennäkemättömällä tavalla

Juniper AppFormix parantaa huomattavasti näkyvyyttä ja raportointia pilvessä sekä myös Network Functions Virtualization (NFV) –ympäristöissä. Valmiita käyttötapaesimerkkejä  Kuberneter- ja OpenStack-ympäristöihin löydät tästä>> ja tästä>>.  Edellisten lisäksi myös Amazon Web Services on tuettujen alustojen listalla. AppFormix hyödyntää koneoppimista politiikkojen, sovellusten ja SDN –infrastruktuurin monitorointiin (Software Defined Networking), sekä hälytyksiin ja takaisinlaskutuksen kirjanpitoon.

AppFormixin avulla on mahdollista seurata ja automatisoida sovelluksiin liittyvät operaatiot pilvessä ja SDN –ympäristössä. Sen avulla voidaan tunnistaa ongelmia ja tehdä automaattisesti korjaavia toimenpiteitä asetetun SLA –vaatimuksen mukaisesti.

AppFormix käyttää hajautettua laskenta-arkkitehtuuria yhdessä koneoppimisen kanssa kevyiden agenttiohjelmistojen avulla joka noodissa, loogisesti keskitettyä viestikanavaa ja kevyttä, modernia tietokantaa. Malli mahdollistaa reaaliaikaiseen sekä historiadataan perustuvan monitoroinnin ympäristöissä, joissa sovellukset tai verkon palveluiden suorituskyky vaativat nopeinta mahdollista reagointia.

AppFormix alusta on tietoisesti kehitetty DevOps ja pilvinatiiveihin ympäristöihin, tukien laajasti eri korkean suorituskyvyn Bare Metal –järjestelmiä, virtuaalikoneita ja kontteja. Kaikki data pysyy palomuurin palomuurin takana – lähestyminen, joka on nopeampi, turvallisempi ja edullisempi tapa kuin viedä data SaaS–palveluun.

AppFormixin käyttöliittymä on erittäin suoraviivainen ja intuitiivinen. Kun se asennetaan Kubernetes- tai OpenStack –ympäristöön, järjestelmän käyttäjät voivat tehdä hakuja kaikkeen dataan, käyttäjiin, politiikoihin sekä räätälöityihin kenttiin. Monien valmiiden politiikoiden ja dynaamisen raja-arvojen asettamisen ansiosta järjestelmän hyödyntäminen alkaa jo ensimmäisenä päivänä!

Ajan myötä käyttäjät ottavat yleensä käyttöön tai luovat erillisiä tapahtumapohjaisia politiikoita tai datan vientiskriptejä, hyödyntäen API –rajapintoja ja räätälöityä IT –automatisointia liiketoiminnassaan.

 

 

Ota yhteyttä

Petra Onttonen
Petra Onttonen Sales Manager 0400 854 733 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Unelmat on tehty saavutettaviksi."

Lue myös