Lenovo kehittää tulevaisuuden konesaleja

Lenovo kehittää tulevaisuuden konesaleja.

Lenovo viettää tänä vuonna tunnetusti laadukkaiden, suorituskykyisten ja luotettavien Think-perheen ratkaisujen 25. juhlavuotta, ja Lenovon ThinkSystem- ja ThinkAgile-konesaliratkaisut tarjoavat organisaatioille joustavia resursseja, jotka mukautuvat liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. IDC:n jokin aika sitten tietohallinto- ja teknologiajohtajille tekemässä kyselyssä 72 prosenttia vastaajista mainitsi digitaalisen muutoksen ja liiketoiminnan kasvun olevan tärkeintä IT-infrastruktuuriin liittyvissä päätöksissä. Hybridit pilvipalvelut ovat kehittyneet huomattavasti viimeisten kolmen vuoden aikana, ja ohjelmisto-ohjattu arkkitehtuuri sekä hyperkonvergoitu infrastruktuuri ovat ravistelleet suurempien yritysten IT-infrastruktuuria. Näihin muutoksiin liittyen asiakkaiden haasteena on kehittää infrastruktuuristrategioitaan ja miettiä, miten tarpeisiin voidaan parhaiten vastata nyt ja tulevaisuudessa.
 
“Tämä julkistus on merkittävä askel Lenovon suunnitelmissa kehittää konesaleihin liittyvää asiakaskokemusta”, sanoo Lenovo Data Center Groupin toimitusjohtaja Kirk Skaugen. “Johtava asemamme x86-palvelinten asiakastyytyväisyydessä ja x86-palvelinten luotettavuudessa, uudet ThinkSystem- ja ThinkAgile -brändit ja Lenovon uusi konesaliratkaisujen kokonaisuus edustavat alan luotettavimpia, ketterimpiä ja suorituskyvyltään parhaimpia konesaliratkaisuja. Olemme varmoja, että voimme auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan vaikeimmatkin liiketoiminnan ongelmat ja olemaan oman alansa edelläkävijöitä digitalisaatiossa.”
 
Skaalattaviin Intel® Xeon® -suorittimiin perustuva, täysin uudelleen suunniteltu ThinkSystem -kokonaisuus kokoaa alan huippuratkaisut yhden yhtenäisen, palvelin-, tallennus- ja verkkojärjestelmät kattavan tuotemerkin alle. ThinkAgile on täysin uusi ohjelmisto-ohjattu ratkaisukokonaisuus, joka on kehitetty Lenovon ThinkSystem-alustojen pohjalta: se mukautuu muuttuviin tietoteknisiin tarpeisiin, ja sen avulla voidaan vähentää perinteisen IT-mallin luomien eriytyneiden rakenteiden monimutkaisuutta ja pienentää niistä aiheutuvia kustannuksia. Yhdessä ThinkSystem- ja ThinkAgile-kokonaisuudet voivat vielä tehokkaammin auttaa asiakasta luomaan tulevaisuuden tarpeisiin vastaavan konesalin perustan tarjoamalla seuraavaa:
 
Yksinkertaisuus: Asiakkaiden mielestä teknologiseen kehitykseen ja kehittyneisiin IT-toimintoihin liittyy usein myös monimutkaisuus ja sekavuus. Uuden ThinkSystem-kokonaisuuden tarjoamat palvelin-, tallennus- ja verkkoratkaisut auttavat asiakasta yksinkertaisuuden ja helppouden suhteen tarjoamalla mahdollisuuden keventää IT-infrastruktuuria ja parantaa siten konesalitoimintojen palvelutasoa, millä on suora vaikutus liiketoiminnan kasvuun. 

Ketteryys ja joustavuus: Asiakkailla on nykyisessä kilpailuympäristössä oltava nopeasti käytettävissään tietoon perustuvia, toteuttamiskelpoisia näkemyksiä sovellusten kehittämistä varten, ja nykyajan liiketoiminnassa kaikkein tärkeintä on asiakaskokemus, kun yritykset etsivät uusia kilpailuetuja yhä kilpaillummilla markkinoilla. Lenovon ThinkAgile tuo mukanaan integroituja ratkaisuja, jotka mukautuvat IT:n ja liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin tarjoamalla pilvipalvelujen nopeuden, yksinkertaisen hallinnan ja ketteryyden, samalla kun ne säilyttävät paikallisten IT-ratkaisujen tarjoaman kontrollin ja hallinnan. 

Tulevaisuuteen valmistautuva teknologia: Teknologisten innovaatioiden tahti kiihtyy koko ajan, ja asiakkailla on sen vuoksi yhä suurempi tarve mukautua muutoksiin ja varmistaa, että nyt toteutettu infrastruktuuri soveltuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. ThinkSystem- ja ThinkAgile-ratkaisut, esimerkiksi ThinkSystem SD530, on kehitetty erilaisiin tarkoituksiin mittavista data-analytiikan sovelluksista suurteholaskentaan, tekoälyyn ja laajimpiin hyperscale-ympäristöihin.

Ota yhteyttä

Vesa Vuorisalo
Vesa Vuorisalo Sales Manager 050 505 9937 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Elämässä ei voi hävitä: voi vain voittaa tai oppia.”

Lue myös