Mikä on sinulle paras tapa oppia?

Jatkossa julkisille kurssitoteutuksillemme on mahdollista osallistua perinteisen luokkahuoneen sijasta myös online-koulutuksena. Tätä vaihtoehtoa suositellaan erityisesti kauempana asuville oppilaillemme yhden tai kahden kurssipäivän mittaisten koulutusten osalta. Hyödynnämme koulutusten toteuttamiseen suurimman päämiehemme Ciscon uutta Cisco Spark Board -ratkaisua. Luokkahuoneessa on liikuteltavalla jalustalla oleva 70” näyttöpääte, jolle kouluttaja voi piirtää ja täten visualisoida koulutettavaa aihetta. Kaikki piirustukset tallentuvat napin painalluksella pilveen, josta ne ovat jälkikäteen oppilaiden noudettavissa. Näin ollen oppilaiden ei tarvitse enää napsia kännykkäkameroillaan kuvia tussitaulusta, vaan kuvat ovat saatavilla digitaalisessa muodossa kurssin aikana ja erityisesti sen jälkeen.

Kurssille osallistuminen ei vaadi muuta kuin Cisco Spark -sovelluksen asentamisen. Sovellus on saatavilla tietokoneelle (käyttöjärjestelmästä riippumatta) sekä mobiililaitteille, tai sitä voi halutessaan käyttää myös selainpohjaisena versiona, jos esimerkiksi koneen tietoturvapolitiikka ei salli ohjelmistojen asennusta. Vaadittavat sovellukset ovat ilmaiseksi ladattavissa täältä.

Alkuun pystymme tarjoamaan online-mahdollisuuden kerrallaan yhdelle käynnissä olevista kursseistamme, mutta mikäli online-vaihtoehto saavuttaa suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa, tulemme kasvattamaan näyttölaitteiden lukumäärää.

Online-kurssin osallistumismaksu on sama kuin luokkahuoneversion. Online-kurssien hankkimiseen voitte myös hyödyntää tuttua ja turvallista koulutusseteliämme. Myös asiakaskohtaisten koulutusten järjestäminen online-versiona on mahdollista. Mikäli tämä vaihtoehto herättää kiinnostusta, mainitkaa tästä koulutusmyynnillemme tilauksen yhteydessä.

Online-koulutus terveisin,
Joni Oksanen
Johtaja

Ota yhteyttä

Joni Oksanen
Joni Oksanen Director – Consultancy, Architecture and Training 050 5141284 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”

Anne Arstila
Anne Arstila Account Manager 0400 733 413 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Asioilla on tapana järjestyä. Sky's the limit!"

Sirpa Iltanen
Sirpa Iltanen Sales, Training Services 0405886937 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös