Pääsynhallinta kuntoon hybrid-IT ympäristöissä

Pilvipalveluiden lisääntyminen ja mobiililaitteiden hyödyntäminen työkäytössä ovat useiden yritysten IT-strategian perustana. Hybrid-IT -ympäristöissä yrityksen IT-palvelut toteutetaan sekä pilvestä, että omasta datakeskuksesta. Tämä tarjoaa paitsi joustavuutta ja kustannussäästöjä, mutta myös haasteita muun muassa tietoturvan saralla.

Pulsen Cloud Secure -ratkaisu on suunniteltu tarjoamaan työntekijöille turvallisen ja mutkattoman pääsyn palveluihin Hybrid-IT -ympäristöissä. Riippumatta palvelun sijainnista Cloud Secure tarjoaa kertakirjautumisen (single sign-on) ja sen avulla automaattisen pääsyn sovelluksiin ja palveluihin. Ennen pääsyn sallimista varmistetaan, että käytetty päätelaite täyttää yrityksen tietoturvapolitiikassa määritellyt kriteerit, eli tehdään niin sanottu host check. Cloud Secure toimii lisäksi yhteistyössä kolmannen osapuolen identiteetin ja käyttöoikeuksien hallintaratkaisujen (IAM) toimittajien kanssa taaten näin joustavan kokonaistoteutuksen. 

Hybrid-IT on jo täällä. Pulse Securen ratkaisuilla toteutat turvallisen pääsyn liiketoimintaasi tukeviin sovelluksiin, sijaitsevat ne sitten pilvessä tai omassa datakeskuksessa, laitetyypistä riippumatta, niin omille työntekijöille kuin kumppanien edustajillekin.

 

 

Suora pääsy pilvipalveluihin yrityksen politiikan mukaisilta päätelaitteilta. 

Pulsen Cloud Secure -ratkaisu sisältää seuraavia ominaisuuksia:

Kertakirjautuminen (SSO)

Perinteisten kirjautumistapojen lisäksi Cloud Secure tukee uusia tapoja, kuten SAML 2.0 ja Kerberos.

Vain politiikan mukaisilta laitteilta pilvipalveluihin

Pulse Securen päätelaitevarmistuksella läppärien ja mobiililaitteiden status tarkistetaan ennen pääsyn sallimista. Pääsy pilvessä tai omassa salissa sijaitseviin palveluihin sallitaan vain todennetuille käyttäjille asianmukaisilta päätelaitteilta käsin.

Valmis mobiililaitteille

Cloud Secure integroituu kolmannen osapuolen EMM-ratkaisuihin ja tukee Pulse Workspace -sovellusta BYOD-tarpeisiin. 

Suorat yhteydet pilveen, turvallisesti

Cloud Securen avulla voidaan sallia suorat datayhteydet päätelaitteesta pilveen, silti mahdollistaen päätelaitteen tarkistuksen ja käyttäjien keskitetyn tunnistamisen.

Keskitetty hallinta pilvestä Pulse One -palvelulla

 

Ota yhteyttä

Markku Niemi
Markku Niemi Sales Manager 041 4563849 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös