Palo Alto Networks julkaisi Global Protect Cloud Service -palvelun

Palo Alto Networks julkaisi Global Protect Cloud Service -palvelun.

Palo Alto Networksin Global Protect Cloud Service -palvelun avulla yrityksillä on mahdollista tarjota kustannustehokkaasti ja nopeasti kaikille käyttäjilleen ja (etä)toimipisteille pääsy yrityksen eri palveluihin ja huolehtia samalla siitä, että kaikki tapahtuu aina yrityksen tietoturvapolitiikan ja -kontrollien mukaisesti. Global Protect Cloud Service hyödyntää Palo Alto Networksin tarjoamaa Next Generation Security Platform -teknologiaa pilvipohjaisena infrastruktuurina joka sijaitsee kattavasti kaikilla mantereilla, muun muassa EU–alueella. Global Protect Cloud Servicen ja keskitetyn Panorama –hallinnan avulla on mahdollista liittää kaikki käyttäjät ja toimipisteet saumattomasti osaksi yrityksen kiinteää Palo Alto Networksin tietoturva-alustaa (Next Generation Security Platform). Se tarjoaa kattavan näkyvyyden ja kontrollin päästä päähän, pienentää aktiivisesti yrityksen niin sanottua uhkapinta-alaa sallimalla vain haluttujen sovellusten käytön ja lopuksi tarjoaa todistetusti toimivan suojan niin tunnettuja kuin tuntemattomia hyökkäysyrityksiä vastaan. Jälkimmäiseen kategoriaan kuuluvat myös paljon esillä olevat kiristyshaittaohjelmat.

Palo Alto Networksin Global Protect Cloud Service nojaa vahvasti OPEX-pohjaiseen kustannusmalliin ja se mukautuu joustavasti yrityksen dynaamisiin kapasiteettitarpeisiin.

Global Protect Cloud Service -palvelun hyötyjä:

• Kattava uuden sukupolven tietoturva globaalisti ja kustannustehokkaasti kaikille käyttäjille

• Kaikkien käyttäjien ja toimipisteiden liittäminen saumattomasti osaksi yrityksen tietoturvapolitiikkaa ja tietoturva-alustaa

* Kustannusten ennustettavuus (OPEX–malli) ja skaalautuvuus muuttuviin tarpeisiin

Lisätietoja saat täältä>>

Ota yhteyttä

Vesa Vuorisalo
Vesa Vuorisalo Sales Manager 050 505 9937 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Elämässä ei voi hävitä: voi vain voittaa tai oppia.”

Lue myös