Palo Alto Networksiltä useita uutuuksia

Palo Alto Networks on tuonut markkinoille useita uutuuksia, joiden avulla asiakkaiden verkot ovat entistäkin paremmassa suojassa. Näistä tärkein on PAN-OS 8.0 käyttöjärjestelmäversio, joka tuo kaikkiaan 70 uutta ja osin markkinoilla ennen kokematonta tietoturvaominaisuutta koko Palo Alto Networksin Next-Generation Security Platform – alustaan.

Yksi merkittävimmistä uusista ominaisuuksista on kyky estää käyttäjätunnusten varastaminen ja torjua niiden väärinkäyttö kyberrikollisten toimesta. Uusi käyttöjärjestelmäversio tarjoaa kyvyn tunnistaa ja torjua käyttäjien pääsyn ja käyttäjätunnusten lähettämisen tietojenkalastelusivustoille. Sillä on myös mahdollista estää kyberrikollisia pääsemästä käsiksi yrityksen palveluihin ja dataan politiikkapohjaisesti hallittavan monitasotodennuksen avulla.

Uusi PAN-OS 8.0 päivittää myös Panorama-hallinnan kyvykkyyden ottaa vastaan Traps –päätelaitesuojauksen lokitietoa ja sen korreloinnin yhdessä palomuurien ja 3. osapuolen uhkatietokantojen kanssa. Samalla Panorama-hallinnan tietokantojen käsittelynopeus vauhdittuu lähes 30-kertaiseksi entiseen versioon verrattuna.

 

 

Laite- ja virtuaalilaitevalikoimat uusiksi

Jo ennestään kattava virtuaalipalomuurien valikoima päivittyi kolmella uudella mallilla. Kokonaisuudessaan VM-50, VM-300, VM-500, VM-700 ja VM-1000 -mallisto kattaa nyt kaikki suorituskykytarpeet välillä 200Mbps – 16Gbps. Samalla Palo Alto Networks paransi palomuurien integrointia tärkeimpiin julkisiin pilvipalveluihin, eli Microsoft Azureen ja Amazon AWS:ään.

Tuotejulkistuksen myötä Palo Alto Networks esitteli myös uudet palomuurialustat. Heti saataville tulevat PA-220, PA-800 ja PA-5200 -sarjojen palomuurit tarjoavat entistä kattavamman valikoiman liitäntöjä, vikasietoisuutta ja jopa kymmenkertaista suorituskykyä sekä kapasiteettia edeltäjiinsä verrattuna.

Lisätietoja tuotteista>> 

Ota yhteyttä

Antti Nuotio
Antti Nuotio Sales Manager 050 432 3060 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös