Santa Monica Networks on Suomen ensimmäinen Cisco Master Cloud Builder

Santa Monica Networks Oy on ensimmäisenä Suomessa ja kolmantena pohjoismaissa saavuttanut Ciscon erittäin arvostetun Master Cloud Builder -sertifikaatin. Sertifikaatti osoittaa Santa Monica Networksin ainutlaatuisen kyvyn rakentaa Ciscon datakeskustuotteisiin pohjautuvia pilviratkaisuita asiakkaidemme liiketoimintojen tueksi.

Ciscon Suomen kumppaniliiketoiminnan johtaja Tero Alasen mielestä Santa Monica Networksin suoritus on häikäisevä. "Sertifikaatin suoritus vaatii kaksipäiväisen auditin, jossa ensimmäisen päivän aikana osoitetaan teknologinen kyvykkyys luentojen ja demojen avulla. Toisena päivänä varmistetaan, että kaikki Santa Monica Networksin prosessit ovat linjassa nykypäivän vaatimusten kanssa. Teknologioissa mennään hyvinkin syvälle kaikkein uusimpiin kokonaisuuksiin, ja toisaalta mukana on myös kumppaneidemme ja yleisesti datakeskuksissa käytettävien teknologioiden osaamista. Tämä tarkoittaa sitä, että Santa Monica Networksillä on kyvykkyys rakentaa asiakkaille korkeasti automatisoituja datakeskusratkaisuja ja varmistaa asiakkaiden liiketoiminnan digitalisaation edistäminen", Alanen sanoo.

Santa Monica Networksin toimitusjohtaja Kai Vuokko iloitsee uudesta virstanpylväästä Cisco-kumppanuuden kehittämisessä. "Cisco on meille erittäin tärkeä kumppani ja varmistamme aina osaavamme sen teknologiat parhaiten tässä markkinassa. Erilaiset sertifiointiohjelmat tekevät tästä toiminnasta konkreettista ja osoittavat myös muille osaamisemme tason." Vuokko arvelee sertifikaatin lisäävän Santa Monica Networksin etumatkaa markkinassa. "Olemme jo toimittaneet useita erittäin vaativia pilvirakennusprojekteja ja näen, että Suomessakin pilviteknologioiden käyttöönotto tulee lisääntymään kiihtyvällä tahdilla, joka johtaa edelleen laajempiin ja monimutkaisempiin teknologiaprojekteihin”, Vuokko kertoo.

Lisätietoja:

Tero Alanen

Johtaja, kumppanuusliiketoiminta

Cisco Systems

puh. 050-311 2450

talanen@cisco.com

 

Aki Anttila

Teknologiajohtaja

Santa Monica Networks Oy

puh. 040-7591631

aki.anttila@smn.fi

 

Lue myös