Santa Monica Networks Oy on uusinut Cisco GOLD -sertifioinnin

Santa Monica Networks Oy on uusinut Cisco GOLD -sertifioinnin.

Santa Monica Networks Oy on jälleen täyttänyt Ciscon Gold -sertifioinnin tiukat vaatimukset. Maailman suurimman tietoverkkoratkaisujen toimittajan Gold-sertifikaatti on osoitus Santa Monica Networksin teknologiaosaamisesta ja palveluiden laadusta. Santa Monica Networks on saavuttanut kuudetta vuotta peräkkäin Ciscon Gold -sertifikaatin.

Gold-partnerilta vaaditaan vahvaa teknistä osaamista, useita CCIE-sertifikaatin suorittaneita asiantuntijoita, erinomaisesti toimivia tukipalveluja, näyttöä liiketoimintaosaamisesta sekä teknologiakokonaisuuksien hallintaa.

Gold-partnerilta edellytetään säännöllistä asiakastyytyväisyyden mittaamista ja sen pitämistä korkealla tasolla. Yritysten käyttäessä yhä enemmän palveluja pilvestä, muuttuu perinteisen IT:n rooli ja toimintamalliksi muodostuu Hybrid IT. Cisco on huomioinut tämän kehityksen myös partner-ohjelmassaan ja lisännyt vaatimuksia pilvipalveluiden tarjooman suhteen.

”Cisco on meille strateginen kumppani, jonka teknologian päälle rakennamme asiakkaillemme liiketoiminnan kasvua mahdollistavia ratkaisuja. Cisco johtavana toimijana näkee tulevat trendit usein muita paremmin ja siksi nämä sertifikaatit tukevat kumppanin liiketoiminnan kehittämistä oikeaan suuntaan. Meidän tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen ja yhä kustannustehokkaampien ratkaisuiden toimittaminen asiakkaillemme” , toteaa Santa Monica Networksin toimitusjohtaja Kai Vuokko.

Lue myös