Santa Monica Networksin ja Efficient IP:n yhteistyö turvaa asiakkaiden liiketoimintaa

Santa Monica Networksin ja EfficientIP:n solmima kumppanisopimus tuo EfficientIP:n verkkoteknologian ensimmäistä kertaa myös pohjoismaisten yritysten saataville. EfficientIP on johtava DDI-ratkaisuihin eli DNS-, DHCP-, VLAN- ja IP-osoitehallintaan erikoistunut yritys, jonka DDI- ja DNS Security -ratkaisujen avulla Santa Monica Networks pystyy tarjoamaan asiakkailleen uusia mahdollisuuksia verkkoympäristön suojaukseen. IP-pohjaisten sovellusten yrityskäytön yleistyttyä liiketoiminnan jatkuvuuden ja tietojen eheyden takaavat suojausratkaisut ovat tulleet asiakkaille erityisen tärkeiksi.

Santa Monica Networks ja EfficientIP auttavat yrityksiä suojaamaan liiketoiminnan kannalta kriittiset sovelluksensa kasvavilta uhkilta. Hakkereiden kehittäessä entistä monimutkaisempia tunnelointihyökkäystekniikoita ja laajamittaisempia palveluestohyökkäyksiä, yritykset tarvitsevat aiempaa mukautuvampia ratkaisuja suojautuakseen niiltä.

”Santa Monica Networksin liittyminen kumppaniksemme on meille tärkeä askel, sillä pystymme nyt tuomaan pohjoismaisille markkinoille uusia, mukautuvia suojausratkaisuja, joilla asiakkaat voivat suojata toimintansa. Kyberhyökkäysten määrä kasvoi viime vuonnakin merkittävästi ja nimipalvelujärjestelmä on yksi verkkoinfrastruktuurin haavoittuvimpia osia”, sanoo David Williamson, EfficientIP:n toimitusjohtaja.

”Tarjoamme ratkaisuja alan johtavilta teknologiakumppaneilta ja olemme innoissamme, että saamme nyt myös EfficientIP:n ratkaisut mukaan valikoimaamme. Heidän lähestymistapansa DDI:hin ja tietoturvaan auttaa asiakkaitamme nostamaan omaa palvelu- ja suojaustasoaan ja samalla pienentämään käyttökustannuksiaan”, kertoo Santa Monica Networksin palvelutuotannosta vastaava johtaja Teemu Tiainen.

Lisätietoja:

Teemu Tiainen, palvelutuotantojohtaja, Santa Monica Networks, puh. 044 757 4205, teemu.tiainen@smn.fi

Scott Breadmore, Sales Director Benelux & Nordics, EfficientIP, puh. +44 (0) 7775 583300, sb@efficientip.com

Lue myös