Santa Monicasta entistä vahvempi Fortinet-kumppani

Santa Monica Networksin Risto Kovanen on suorittanut ensimmäisenä Suomessa erittäin vaativan Fortinetin Network Security Expert ylimmän tason tutkinnon. Kaksipäiväinen laboratoriokoe pitää sisällään laajasti Fortinetin tuotteita, joihin kuuluvat palomuurien lisäksi esimerkiksi tietoturvan hallintaan, valvontaan ja analysointiin liittyviä työkaluja. Maailmalla NSE8-tutkintoja on tehty hyvin vähän, mikä osoittaa tutkinnon vaativuusastetta. Samalla Ristosta tuli viides kolme expert-tason tutkintoa suorittanut henkilö maassamme.

Santa Monica Networks on myös noussut Fortinetin ylimälle tasolle eli Platina-kumppaniksi. Kumppanuuden ehtoja on esimerkiksi vahva osaaminen Fortinetin tuotteista, joista Riston suorittama sertifikaatti on esimerkkinä. Lisäksi ylimmän tason kumppanin pitää pystyä laajasti suunnittelemaan, implementoimaan ja tukemaan Fortinet-pohjaisia ratkaisuita.

Santa Monica Networksin toimitusjohtaja Kai Vuokko iloitsee saavutuksista: "Pitkä panostuksemme osaamisen kasvattamiseen huolella valikoitujen kumppanien tuotteiden osalta kantaa hedelmää monessa muodossa. Riston tripla NSE8-suorituksen myötä on erinomainen osoitus henkilöstömme halusta nostaa omaa ammattitaitoaan yhä uusiin korkeuksiin". Vuokko näkee Fortinetin tärkeänä kumppanina myös tulevaisuudessa: "Saavuttamamme platinataso kumppanuudessa tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä parempaa palvelua ja paremmin heitä tukevia ratkaisuita ja palveluita."

Fortinetin Regional Director Jukka Saarenmaa näkee Santa Monica Networksin ainutlaatuisena kumppanina Suomen markkinassa. "Markkinoilta löytyy hyvin vähän yrityksiä, jotka ovat pystyneet yhtä pitkäjänteiseen taitotason nostamiseen kuin Santa Monica. Asiakkaiden tarpeiden kasvaessa ja monipuolistuessa tarvitsemme kumppaneita, jotka ovat valmiita ylittämään itsensä ja tarjoamaan yhä monipuolisempaa apua erilaisiin tarpeisiin. Haluan tässä yhteydessä myös onnitella Santaa Platina-kumppanuudesta - samalla tasolla olevia partnereita on Euroopan tasollakin ainoastaan kourallinen."

Lue myös