SantaCare hallitut palvelut - hoidamme verkon puolestasi

Nykypäivän liiketoiminnassa tapahtuu paljon muutoksia erittäin nopeasti, koska täytyy reagoida asiakkaiden tarpeisiin ja kulutustottumuksiin. Tämä luo IT:lle suuria paineita tuottaa palveluita tukemaan liiketoiminnan tarpeita juuri oikeaan aikaan sekä kehittämään ICT-infraa jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Hyvän strategisen yhteistyökumppanin valinta kannattaa tehdä huolella, hankitko kaiken yhdestä paikasta vai valitsetko parhaan jokaiseen alueeseen. Suunta näyttää olevan se, että valitaan paras/osaavin kumppani, koska silloin saa varmasti sitoutuneen ja motivoituneen tekijän haluttuihin osa-alueisiin. Meidän tahtotila on toimia asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä, koska silloin pystymme verkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisujen osalta tuottamaan palvelut:

  • joustavasti, nopeasti ja laadukkaasti
  • kustannustehokkaasti
  • kehittämään ratkaisuja ja palveluita
  • informoimaan asiakkaita palveluiden toimivuudesta

SantaCare hallitut palvelut – hoidamme verkon puolestasi

SantaCare hallittujen palveluiden asiakkaana hoidamme puolestasi joko yhden verkon osa-alueen tai koko verkon hallinnan. Huippuosaajamme huolehtivat yrityksesi verkko- ja tietoturvainfrastruktuurista kellon ympäri.

SantaCare hallittujen palveluiden asiakkaana sinun ei tarvitse välttämättä tietää mitään laitteista, verkosta tai käytettävissä olevasta teknologiasta. Meillä on aina käytössämme alan viimeisin tieto ja parhain teknologia. Säännöllisillä yhteistyöpalavereilla varmistamme, että saat rahoillesi vastinetta ja palvelumme kehittyvät juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi.

Miksi?

Nykyaikaisen ja kilpailukykyisen verkkoinfran hallinta vie aikaa ja vaatii osaamista sekä resursseja ympäri vuorokauden. Me autamme sinua siinä! Olemme rakentaneet, ylläpitäneet ja ennen kaikkea kehittäneet turvallisia tietoverkkoja tyytyväisille asiakkaille jo yli 10 vuotta.

SantaCare hallittujen palveluiden avulla verkon hallinta on sinulle vaivatonta, nopeaa ja kustannustehokasta. Voit keskittyä rutiinihuoltotöiden sijaan strategiseen kehittämiseen. Palvelumme on räätälöitävissä, joten ne vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Kilpailukykyisen verkkoinfran hallinta ja ylläpito vaativat paljon resursseja ja jatkuvaa osaamisen päivittämistä. SantaCare hallittujen palveluiden kautta saat huippuasiantuntijoidemme osaamisen käyttöösi tuhlaamatta turhaan omia resurssejasi.

Miten?

Varmaa valvontaa - Saat ilmoitukset ja hälytykset verkon poikkeamista välittömästi ja varmasti. Valvontatyökalut (SaaS) on mahdollista saada myös omaan käyttöön.

Kokonaisvaltaista hallintaa

Valvomme ja vastaamme koko verkosta tai sen eri osista. Otamme vastuun verkon kehittämisestä, toiminnasta ja ongelmanselvityksestä.

Luotettava raportointi

Säännöllisten ja selkeiden raporttien välityksellä luomme sinulle kattavan kokonaisnäkymän verkkoosi.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat varmistaa verkon toimivuuden ja tukipalveluiden saatavuuden kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Valvomme verkkoympäristön toimintaa, suoritamme sovitut kehityshankkeet, vianrajaus- ja korjaustoimenpiteet, ja teemme ennakoivia toimenpiteitä mahdollisten ongelmatilanteiden välttämiseksi. Sinä voit keskittyä rauhassa omaan ydinliiketoimintaasi.

SantaCare hallitut palvelut – me huolehdimme, jotta sinun ei tarvitse.

Lue myös