Save the Date - ICT Technology Day 22.11.2017

Santa Monica Networksin suositut Security Day ja Data Center Day -tapahtumat yhdistyvät syksyllä 2017 uudeksi, uljaaksi kokonaisuudeksi nimeltä ”ICT Technology Day 2017”. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 22.11.2017.

”Olemme rakentamassa entistä suurempaa tapahtumaa, joka pyrkii palvelemaan laajasti asiakaskuntaamme kaikkien teknologia-alueiden ja osaamisprofiilien osalta”, kertoo Santa Monica Networksin Brand and Communications Manager Anne Lämsä.

Merkittäviä uudistuksia on kaksi. Ensinnäkin kahden syvällisesti verkko-, tietoturva- ja datakeskusteknologioihin keskittyvän luentopolun lisäksi tarjolle tuodaan johdolle suunnattu polku, jossa käsitellään päivän polttavia aihealueita liiketoiminnan näkökulmasta. Toisekseen tarjolla on kuudelta SMN:n valmistajakumppanilta erillinen demoständi, jossa yhdessä kumppanin asiantuntijoiden kanssa osallistujat voivat syventyä ajankohtaisten haasteiden ratkaisemiseen.

”ICT Technology Dayn tämän vuoden pääpuhuja tulee Elisalta”, Anne Lämsä kertoo.

Tarjolla on totta kai myös perinteisempää settiä – erinomaisia luentoja, Santa Monica Networksin kumppanien tuotteiden esittelyä, hyvää seuraa ja mielenkiintoisia keskusteluita.

”Näiden uudistusten kautta toivomme, että tilaisuus on entistäkin merkityksellisempi sinulle ja saat päivän annista hyviä ajatuksia oman toimintasi edistämiseen”, Anne Lämsä sanoo.

”Laita päivä jo kalenteriin ja tule mukaan!”

 

Lue myös