Santa Monica Networks on valittu globaaliksi Fortinet Partneriksi

Santa Monica Networks on valittu globaaliksi Fortinet Partneriksi .

Santa Monica Networks on valittu Fortinet Accelerate 2017 tapahtumassa vuoden 2016 globaaliksi Fortinet Partneriksi – FortiHero, Global Partner of the Year.

Santa Monica Networksin Suomen organisaatio on palkittu yhdelle kumppanille vuosittain jaettavalla ”Fortihero, Partner of the year” -palkinnolla. Palkinto luovutettiin Fortinet Accelerate –tapahtumassa Las Vegasissa.

“Tämän palkinnon saanti edellytti Santa Monica Networksiltä vahvaa osaamista, uusia ja innovatiivisia verkko- ja tietoturvaratkaisuita sekä lukuisia onnistuneita asiakastoteutuksia”, toteaa Fortinetin Senior Executive Vice President Patrice Perche.

”Olemme hyvin ylpeitä arvokkaasta tunnustuksesta. Osoitimme, että osaamisemme ja palvelumme asiakkaillemme ovat Suomessa huippuluokkaa. Jatkamme niiden kehittämistä edelleen määrätietoisesti. Fortinet on meille tärkeä kumppani ja tuomme sen kehittämiä ratkaisuita aktiivisesti asiakkaillemme", toteaa Santa Monican Networksin Joni Oksanen.   

Lisätietoja asiasta antavat :

Joni Oksanen
Santa Monica Networks
Director – Consultancy, Architecture and Training
+358505141284
joni.oksanen@smn.fi

Jukka Saarenmaa
Fortinet
Country Manager
+358407449531
jsaarenmaa@fortinet.com

Ota yhteyttä

Joni Oksanen
Joni Oksanen Director – Consultancy, Architecture and Training 050 5141284 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös