Suomen ensimmäinen F5-tietoturvaekspertti

Suomen ensimmäinen F5-tietoturvaekspertti.

Santa Monica Networksin F5-asiantuntija Jari Artes on ensimmäisenä Suomessa saavuttanut erittäin vaativan ”F5 Certified Security Solution Expert” -sertifikaatin. Tämän tekeminen vaatii neljän osa-alueen syvällisen tuntemuksen. Nämä ovat paikallinen kuormantasaus, globaali kuormantasaus, sovellussuojaus, sekä pääsynhallinta. Näiden lisäksi kokonaisuuden hallintaa tarkastellaan erillisellä kattotestillä.

”Jarin suoritus on osoitus Santa Monican jatkuvasta panostuksesta maamme eturivin osaamisen kehittämiseen”, sanoo Teemu Tiainen, Santa Monica Networksin jatkuvien palveluiden johtaja. ”Ilman korkealle koulutettua asiantuntijakaartia emme pystyisi tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan osaamista oli kyseessä sitten ylläpito-, hallinta- tai asiantuntijapalvelu”, hän jatkaa.

”Santa Monica Networks on vuosien varrella osoittanut olevansa meille erittäin tärkeä kumppani, joka pystyy palvelemaan asiakaskuntaa monipuolisten F5-ratkaisuiden suunnittelussa, rakentamisessa ja tukemisessa”, sanoo F5:n pohjoismaisesta tietoturvaliiketoiminnasta vastaava Viivi Tynjälä. ”Jarin suorittama sertifikaatti on toistaiseksi ainutlaatuinen Suomessa ja erinomainen osoitus Santan kovasta osaamisesta tuotteisiimme liittyen. Tämä on meille valmistajana tärkeää", hän iloitsee.

Lue myös