Toimi ajoissa - Ransomware uhkaa

Toimi ajoissa - Ransomware uhkaa.

Riittävä suojautuminen Ransomwarea vastaan vaatii kokonaisvaltaisen, kerroksellisen tietosuojaratkaisun käyttöönottoa. Cisco on tuonut markkinoille Ransomware ratkaisun, joka osaltaan tukee yrityksen tietoturvastrategiaa. Ransomware (kiristyshaittaohjelma) saastuttaa ja lukitsee koneen tiedostot ja tämän jälkeen pyytää uhria maksamaan ’’lunnaat’’. Ransomwaren uhriksi voi joutua kuka tahansa käyttäjä esimerkiksi selatessaan internet-sivustoja tai avatessaan huijaussähköpostiviestin.

Ransomware on jo miljardien arvoinen ’’liiketoiminta’’ tietoturvarikollisille. Vähimmillään jokaisen käyttäjän tulee huolehtia tietojen varmuuskopioinnista, pitää ohjelmistoversiot ajan tasalla, sekä välttää arveluttavien liitetiedostojen ja linkkien avaamista. Riittävä suojautuminen Ransomware uhkaa vastaan vaatii kokonaisvaltaisen tietosuojaratkaisun käyttöönottoa. Cisco on tuonut markkinoille Ransomware ratkaisun, joka osaltaan tukee yrityksen tietoturvastrategiaa.

Lisätietoja Cisco Ransomware Solutionista saat myynnistämme tai sivulta Cisco® Ransomware Defense

Ota yhteyttä

Juuso Ihalainen
Juuso Ihalainen Head of Sales 044 757 4000 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös