Trend Micro julkisti Smart Protection for Office 365 -tietoturvapalvelun

Trend Micro julkisti Smart Protection for Office 365 -tietoturvapalvelun.

Microsoftin Office 365 -tilaukseen sisältyvät tietoturvaominaisuudet eivät yksin pysty suojaamaan käyttäjiä kehittyneitä uhkia, kuten kiristyshaittaohjelmia, vastaan mutta pilvitoimiston tietoturvan tasoa voidaan parantaa helposti Trend Micron Smart Protection for Office 365 -tietoturvapalvelulla.

Smart Protection for Office 365 on Trend Micron uusi tietoturvapalvelu, joka suojaa Office 365 pilvitoimiston kehittyneitä uhkia, kuten kiristyshaittaohjelmia, johtajahuijauksia tai tietojenkalasteluviestejä, vastaan.

Smart Protection for Office 365 sisältää kaksi Trend Micron ylläpitämää pilven tietoturvaratkaisua; Hosted Email Securityn ja Cloud App Securityn. Näistä ensimmäinen suojaa tehokkaasti sähköpostikanavan poistaen haitallisen sisällön viesteistä jo ennen niiden saapumista O365-pilveen ja toinen estää haitallisen tai luottamuksellisen sisällön jakamisen OneDrive for Business ja SharePoint Online -sovellusten kautta. Palvelu sijaitsee EU-alueella ja kaikki käsiteltävät tiedot säilytetään EU:n rajojen sisäpuolella, joten palvelu täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa, koska mitään ohjelmistoasennuksia tai laitteistotoimituksia ei tarvita. Palvelu suojaa tehokkaasti koko pilvitoimiston, ei vain sähköpostin, ja pitää huolen siitä ettei luottamuksellista tietoa pääse vuotamaan pilveen ja sitä kautta eteenpäin. Palvelu mahdollistaa myös sähköpostin salauksen, jonka ansiosta luottamuksellisia tietoja sisältävät viestit voidaan kryptata niiden lähettämisen yhteydessä. 

Lisätietoja saat täältä>>

Ota yhteyttä

Petra Onttonen
Petra Onttonen +358 400 854733 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sales Manager

Lue myös