Trend Micro XGen Endpoint Security yhdistää eri sukupolvien suojausteknologiat yhdeksi kokonaisuudeksi

Trend Micro XGen Endpoint Security yhdistää eri sukupolvien suojausteknologiat yhteen tehokkaaseen kokonaisuuteen, joka suojaa päätelaitteet tehokkaasti niin uusia kehittyneitä uhkia kuin perinteisiä haitakkeitakin vastaan.

Trend Micro on Gartnerin, Forresterin ja AV-Testin tutkimusten mukaan johtava tietoturvatoimittaja, jolla on paras kyky suojata organisaatioita nykypäivän uhkamaisemassa.

Maksimaalinen suojaus

XGenTM endpoint security sulauttaa erittäin tarkan koneoppimisen uhkien suojaustekniikoiden yhdistelmään, eliminoi turvallisuusaukot ja tarjoaa maksimaalisen suojauksen nykypäivän ja tulevaisuuden uhkia vastaan kaikille päätelaitteille ja käyttäjille.

Minimaalinen vaikutus

Turvallisuusratkaisujen ei pitäisi hidastaa sinua. XGenTM endpoint security optimoi suorituskyvyn käyttämällä oikeita tekniikoita oikeaan aikaan. Keskitetyn näkyvyyden ja hallinnan ansiosta sinulta kuluu vähemmän aikaa hallinnollisiin töihin.

Todistettu kumppani

Japanilainen Trend Micro on maailman suurin riippumaton tietoturvaratkaisujen toimittaja ja yksi alan pioneereista lähes 30 vuoden kokemuksella. Yhtiön turvallisuus- ja uhkienhallintaratkaisut suojaavat yritysten ja yksityiskäyttäjien digitaalista tietojenvaihtoa käyttäjien päätelaitteilla, verkkotasolla ja konesalissa.

Älä usko ainoastaan meidän sanaamme. Katso, mitä alan asiantuntijat sanovat:

Gartner

Trend Micro sijoittui eniten oikealle vuoden 2016 Gartner Magic Quadrant -arviossa koskien Endpoint Protection Platforms -sovellusalustoja. Tämä oli jo 14. kerta peräkkäin kun Trend Micro sijoittui Gartnerin tutkimuksessa johtajien sektoriin.

Forrester

Trend Micro nimettiin johtajaksi The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites Q4 2016 –raportissa.

Lisätietoja Trend Micron sivuilta>>

Ota yhteyttä

Aki Tolonen
Aki Tolonen Sales Manager 040 1366 555 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös