Tulevaisuuden kyberturvallisuusarkkitehtuurin - Check Point Infinity

Tulevaisuuden kyberturvallisuusarkkitehtuurin - Check Point Infinity.

Check Point Infinity toteuttaa vision tietoturva-arkkitehtuurista, jossa yhdistyvät Check Pointin tarjonta: tietoturva, tiedustelutieto ja hallintaominaisuudet ja joka samalla kattaa sekä verkot, pilven että mobiilin. Check Point Infinity arkkitehtuuri on suunniteltu varmistamaan, että yritykset ja organisaatiot ovat valmistautuneita kohtaamaan IT-alan muuttuvan dynamiikan myös tulevaisuudessa. Periaate on yksinkertainen – konsolidoitu tietoturva-arkkitehtuuri pitää yritykset suojattuina kaikissa ympäristöissä sallien entistä tehokkaammat IT-toiminnot.

Tärkeimmät ominaisuudet:

1. Yksi tietoturva-alusta, joka käyttää yhteisiä alustoja, jaettua uhkatietoa ja avointa infrastruktuuria keinoina saavuttaa alan paras tietoturva kaikissa verkoissa, pilvessä ja mobiililaitteissa.

2. Täydellinen uhkientorjuntaratkaisu, joka keskittyy pysäyttämään hienostuneimmatkin tunnetut ja tuntemattomat hyökkäykset jo ennen kuin ne alkavat

3. Konsolidoitu järjestelmä. Yksi hallintajärjestelmä, modulaarinen oikeuksienhallinta ja integroitu uhkanäkymä, joiden avulla tietoturva on hallittavissa tehokkaasti ja keskitetysti yhden ikkunan kautta.

Check Point Infinity antaa yritykselle mahdollisuuden ottaa tietoturvaa hallintaansa ja johtaa kaikkia IT toimintojaan yhtenäisenä arkkitehtuurina. Tästä on hyötyä sekä liiketoiminnalle että asiakkaille.

Check Point Infinityn myötä useat Check Pointin tietoturvaratkaisut saivat uusia ominaisuuksia:


Tietoturvan hallinta
: Uusi R80.10 sisältää suuren määrän parannuksia ja uusia ominaisuuksia, kuten ainutlaatuiset oikeutustasot, tietoturvan monivyöhykkeet ja paremman suorituskyvyn. 


Pilvi
: Check Point vSEC Cloud Securityn päivitetty, kattava portfolio integroituu yksityisten ja julkisten pilviympäristöjen kanssa varmistaen, että ne ovat suojattuja.


Mobiili
: Uusi SandBlast Mobile on alan ainoa yhtenäinen ratkaisu, joka suojaa mobiilimurroilta käyttöjärjestelmästä riippumatta. SandBlast Mobile havaitsee ja pysäyttää sekä tunnetut että tuntemattomat haittaohjelmat, suojaa saastuneilta WiFi-verkoilta ja man-in-the-middle-hyökkäyksiltä samoin kuin tekstiviestikalastelulta.


Uhkientorjunta
: Check Pointin uusi Anti-Ransomware-ratkaisu pitää yritykset turvassa tietorverkkorikoksilta ja kehittyneimmiltäkin kiristyshaittaohjelmilta.

 
Uudet Appliancet: Check Point tuo markkinoille uudet ultra-high-end-laitteet, 44000- ja 64000-tietoturvapalvelimet, jotka ovat maailman nopeimmat uhkientorjunta-alustat. Niiden reaaliaikainen uhkientorjuntakapasiteetti on 42 Gbps ja palomuurikapasiteetti 636 Gbps. Niiden rakenne sallii myöhemmät täydennykset tietoverkkojen kasvaessa, ja niiden luotettavuus ja suorituskyky riittävät pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu lisää Check Point Infinityyn täältä>>

Ota yhteyttä

Mika Kolehmainen
Mika Kolehmainen Sales Manager 044 7574201 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue myös