Takaisin

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) arkkitehtipäivä

Yritysten siirtyminen digitaaliseen mobiilikäytön ja pilvipalveluiden aikakauteen aiheuttaa muutoksia myös IT-toiminnoissa. Samalla käyttäjien tuottavuuden tukemisen merkitys kasvaa, jotta työskentely paikasta ja laitteesta riippumatta on sujuvaa ja tietoturvallista.

Microsoftin Enterprise Mobility + Security (EMS) mahdollistaa hallitun mobiilituottavuuden ja antaa lisäsuojaa päätelaitehallinnan, dokumenttien ja tiedon salauksen sekä käyttäjien- ja identiteetinhallinnan ratkaisujen avulla.

Huolellisesti suunnitellun päivän aikana autamme asiakkaita saamaan kaiken hyödyn irti päätelaitehallinnan, identiteetinhallinnan tai tietoturvan saralla. Workshopin tavoitteena on vastata kysymyksiin kuten, miten rakentaa päätelaitehallintaa pilvestä, miten päästä infra-palvelimista eroon ja miten modernisoida pääsynhallintaa.

Saadaksemme päivästä täyden hyödyn, toivomme ennakkotapaamista jossa sovitaan tarkemmin kehityskohteista, määritellään tavoitteet, sekä sovitaan ajankohta ja käytännön järjestelyt päivälle. Arkkitehtipäivä on asiakaskohtaisesti järjestetty tilaisuus Elisan tai asiakkaan omissa tiloissa.

EMS arkkitehtipäivän hyödyntäminen:

  • Roadmap työskentelyssä (luonti/arviointi)
  • Erilaisten hands-on koulutusten järjestämisessä
  • Pilvi-identiteetin hyödyntäminen ja suositellut toteutustavat
  • Pilvipohjaisen päätelaitehallinnan mahdollisuudet mobiilien ja työasemien hallintaan hybridiympäristöissä
  • EMS-ymmärryksen lisäämisessä