Koulutuspalvelut

Koulutustarjonnassamme on IT-, tietoliikenne-, tietoturva-, konesali-, pilvi- sekä virtualisointikoulutuksia. Järjestämme koulutuksista kaikille avoimia tai asiakaskohtaisesti räätälöityjä toteutuksia, sekä tehokkaita, asiakkaan omaan ympäristöön painottuvia työpajoja. Koulutukset ovat kestoltaan yleensä 2-3 päivää ja suurin osa koulutuksista sisältää laboratorioharjoituksia työtilannetta vastaavassa ympäristössä. Useat koulutukset antavat myös valmiuden virallisten tutkintojen suorittamiseen. Olemme virallinen Microsoft -koulutuskumppani.

Kouluttajamme ovat alalla aktiivisesti toimivia asiantuntijoita ja konsultteja, joilla on aina käytössään tunnetuimpien valmistajien viimeisin tieto aihealueeseen liittyen sekä useiden vuosien kokemus kouluttamisesta.

Koulutusmateriaalit ovat omien kouluttajiemme käsialaa. Sisältö painottuu käytännön kannalta oikeasti olennaisiin asioihin sekä asiakasprojekteista opittuihin parhaisiin käytäntöihin. Toteutamme koulutukset pääsääntöisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Koulutussuunnitelmien tueksi tarjoamme myös osaamiskartoituksia. Kartoitusta voidaan käyttää esimerkiksi lähtötasotestinä tai rekrytoinneissa. Kartoituksen avulla saadaan tarkkaa tietoa tiimin koulutustarpeista ja sen avulla voidaan kohdistaa koulutukset oikeille ihmisille oikeista aihealueista.

Julkiset koulutukset

Kaikille avoimia kursseja järjestämme pääsääntöisesti Helsingissä. Toteutamme avoimia kursseja myös muissa kaupungeissa, kun kurssille on vähintään 4 osallistujaa. Mikäli kaipaat lisätietoja maakunnissa järjestettävistä kursseista, ota yhteyttä smnfi.training@elisa.fi.

Helsingin koulutukset järjestetään Elisa Santa Monica:n tiloissa Kutomoparkissa Pitäjänmäellä (Kutomotie 16 C, Helsinki). Kurssien aikana osallistujat voivat pysäköidä maksutta vieraspaikoille ja pidemmältä tuleville tarjoamme etukoodin majoitusta varten. Koulutukseen voi osallistua myös etänä.

Kurssipäivät alkavat klo 9 ja päättyvät noin klo 16. Kurssipäivinä tarjoamme osallistujille aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Suosittelemme avoimia kurssitoteutuksia, kun osallistujamäärä on 1-5 henkilöä.

Asiakaskohtaiset koulutukset

Asiakaskohtaisesti räätälöidyissä koulutuksissa ja työpajoissa keskitytään juuri niihin osa-alueisiin, jotka ovat asiakkaalle ajankohtaisia. Koulutus järjestetään usein asiakkaan omissa tiloissa ja tarvittaessa asiakkaan omia palveluita tai ympäristöä käyttäen, jolloin koulutuksen hyödyt jäävät heti asiakkaan käyttöön. Koulutukseen voi osallistua myös online.

Suosittelemme asiakaskohtaisia kursseja silloin, kun osallistujamäärä on yli 5 henkilöä. 

Koulutussetelit

Koulutussetelit ovat helpoin, suosituin ja volyymihinnoittelun ansiosta edullisin tapa hankkia koulutusta. Säästyt hyväksymisprosessilta yksittäisen kurssin kohdalla ja laitehankintojen yhteydessä saat lisäaikaa koulutusten suunnittelulle.

Setelipaketin koko määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti ja hinta paranee portaittain oheisen taulukon mukaisesti. Setelipakettiin voit hyödyntää esimerkiksi kuluvan vuoden budjettia, vaikka koulutukset toteutuisivat vasta myöhemmin.  

Yhden koulutussetelin arvo on yksi julkinen kurssipäivä/henkilö ja viisi seteliä vastaa yhtä asiakaskohtaisesti toteutettua kurssipäivää maksimissaan 12 osallistujalle. Koulutussetelit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja niitä voi käyttää kaikille Elisa Santa Monican kursseille, yhteistyökumppaneiden kursseista sovitaan erikseen. Voit siis keskittää kaikki saman yrityksen koulutusostot yhdelle setelipaketille riippumatta siitä, kuuluvatko käyttäjät samaan yksikköön/osastoon. 

Esimerkkilaskelma:

1. Vuoden aikana neljä henkilöä osallistuu kolmen päivän julkiselle kurssille = 12 koulutuspäivää = 12 koulutusseteliä

2. Vuoden aikana järjestetään yksi kolmen päivän asiakaskohtainen kurssi (15 seteliä) ja lisäksi kolme henkilöä osallistuu kolmen päivän julkiselle kurssille = 24 koulutusseteliä

Pyydä tarjous organisaatiollesi smnfi.training@elisa.fi!

Kuvaus Norm. hinta Setelipaketti Säästö €
Koulutussetelipaketti 12kpl 10 200€ 9180€ 1020€
Koulutussetelipaketti 24kpl 20 400€ 17 952€ 2448€
Koulutussetelipaketti 36kpl 30 600€ 26 010€ 4590€
Koulutussetelipaketti 50kpl 42 500€ 34 000€ 8500€